Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapımı tamamlanan 200 kişilik caminin açılışı yapıldı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapımı tamamlanan 200 kişilik Hacı Tahir Dinç Camii dualarla ibadete açıldı.

Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan ve modern mimariyle inşa edilen Hacı Tahir Dinç Camii, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Açılış törenine Batman Valisi Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selman Dinç, ailesi ve sağlık çalışanları katıldı. Vali Hulusi Şahin açılış konuşmasında, bölgeye hitap eden Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir camiye ihtiyaç olduğu, modern mimaride inşa edilen bu caminin de hastaneye çok yakıştığını söyledi. Şahin, bu güzel katkılarından dolayı Dinç ailesine teşekkür etti. Batman İl Müftüsü Nihat Kök tarafından yapılan duaların ardından, protokolün kurdele kesimiyle cami ibadete açıldı.