Misyonumuz

Ahmet DİNÇ Vakfı, eğitim, kültür, sağlık, spor, sanat ve ekonomi alanlarında ülkemize katma değer üretmek, milli ve manevi değerlere bağlı yeni nesiller yetişmesine katkıda bulunmayı ve eğitimin her kademesinde kabiliyetli ancak maddi durumu yetersiz öğrencileri desteklemek, paydaşlarımız ile dayanışma ve paylaşma kültürünü yaygınlaştırarak sosyal sorumluluk projeleri yaparak sosyal ihtiyaçları bulunan vatandaşlara yardımcı olmak, gelecekte daha iyi bir toplum inşa edebilmek için katkı sunmak.

Vizyonumuz

• Çağımızın ihtiyaçlarına karşılık verebilecek donanıma ve kabiliyete sahip, değerlerine bağlı genç nesillerin yetişmesi için vakıf imkânları dâhilinde burs vermek.
  • Vakfın gayeleri doğrultusunda ortak değerleri paylaşan kurum, dernek, sivil toplum örgütleri ve vakıflarla işbirliği yapmak ve etkin rol oynamak.
  • Ülkemize ve insanlığa faydalı olması gayesi ile eğitim merkezleri, okul, hastane, cami gibi kalıcı eserler inşa etmek.
  • İnsan odaklı etkin proje ve faaliyetleri önceleyen adil ve öncelikli alanlarda lider sivil toplum kuruluşu olmaktır.