Ahmet Dinç Vakfı

Modern Caminin Açılışını Yaptılar

3 Ayda modern bir şekilde inşa edilen cami, Batman’ın hayırsever ve sevilen ailesi, Dinç ailesinin katkılarıyla hastaneye kazandırıldı. Dualarla hizmete giren caminin açılış törenine Vali Şahin’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Özel Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, STK temsilcileri ile sağlık personelleri katıldı. Her gün 10 bini aşkın insanının uğrak yeri olan Batman Eğitim ve Araştırma hastanesine kazandırılan modern camii ile hastanede eksikliği yaşanan mescid sorunu da çözülmüş oldu. Açılış töreninde konuşan Vali Şahin, “Bugün burada çok hayırlı bir açılışı hep birlikte yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Ahmet Dinç Vakfı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bahçesinde bir cami yapıldı. Camimizin mimari özelliği de son derece hoş. Ayrıca çok hızlı bir şekilde de yapıldı. Ben bu güzel hizmeti vücuda getiren başta Ahmet Dinç vakfımızın kıymetli mensuplarına ve Dinç ailesine teşekkür ediyorum, hayırlı olsun” dedi.

Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selman Dinç, vakıf olarak bu tür hizmetlerinin devam edeceğini belirtti. Dinç, başta Vali Şahin olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür edip hayırlı olsun dileklerini paylaştı. Hayırseverliği ve kente kazandırdığı yatırımlarla binlerce gence iş imkânı sağlayan merhum Ahmet Dinç adına kurulan Vakıf, Batman’da maddi durumu düşük öğrencilere burs sağlamanın yanı sıra, dargelirli ailelere yönelik yardımlar da vakıf adına yapılıyor.