Vali Şahin: Hastaneye çok yakıştı!

Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapımı tamamlanan 200 kişilik Hacı Tahir Dinç Camii dualarla ibadete açıldı. Açılış törenine Vali Hulusi Şahin, İl Protokolü, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, Ahmet Dinç Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selman Dinç, ailesi ve sağlık çalışanları katıldı. Vali Hulusi Şahin açılış konuşmasında, bölgeye hitap eden Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde bir camiye ihtiyaç olduğu, modern mimaride inşa edilen bu caminin de hastaneye çok yakıştığını söyledi. Şahin, bu güzel katkılarından dolayı Dinç ailesine teşekkür etti. İl Müftüsü Nihat Kök tarafından yapılan duaların ardından, protokolün kurdele kesimiyle cami ibadete açıldı. Açılışın ardından Vali Şahin ve beraberindeki heyet, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmete yeni giren Çocuk Rehabilitasyon Merkezini de gezdikten sonra sağlık çalışanları birlikte Eğitim Araştırma Hastanesi yemekhanesinde iftar yemeği yedi.